Majoritatea produselor de la Ceramiceanu sunt creații unicat sau în serie foarte mică, pe comandă. Regulile de înlocuire diferă față de produsele uzuale achiziționate electronic. Citiți mai mult în OUG nr. 34/2014.

Garanție

Perioada de garanție pentru toate produsele este de 30 de zile calendaristice. Garanția este acordată pentru utilizare normală și dacă nu prezintă defecte datorate utilizării improprii.

Produsele ceramice sunt fragile și necesită atenție în manipulare. Deteriorările survenite ca urmare a impactului sau a scăpării pe jos nu fac obiectul garanției.

Pentru a beneficia de garanție, produsele trebuie să fie însoțite de documentele de achiziție.

Oferim service pentru fiecare piesă cumpărată din magazinul nostru, înlocuind sau refăcând componenta neconformă.

Pentru a iniția un retur

Produsele pot fi returnate in 7 zile de la livrare -- ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 7 zile pentru a solicita un retur.

Pentru a putea fi returnat, bunul trebuie să fie în aceeași stare cum l-ati primit, nepurtat, neuzat, cu etichete și în ambalajul original. Veți avea nevoie și de documentele de plată în original (facturi, chitanțe, orice alte formulare).

Scrieți-ne folosind formularul de contact. În cazul în care produsul dvs. este eligibil pentru retur, vă vom trimite un AWB și instrucțiuni despre cum și unde să trimiteți coletul. 

Produsele trimise către noi fără a solicita mai întâi un retur nu sunt acceptate.

Valoarea rambursată este limitată la valoarea bunului și nu include serviciile de transport.

Vă rugăm verificați produsul imediat la livrare și să ne contactați dacă observați defecte sau dacă ați primit alt obiect față de cel comandat.

Excepții / produse nereturnabile

Anumite produse nu pot fi returnate, cum sunt cele personalizate sau create pe comandă.

Nu acceptăm returi pentru produsele aflate la reducere sau achiziționate cu vouchere sau card cadou.

Rambursare

Imediat ce primim și verificăm obiectul returului, vă anunțăm dacă se califică pentru returnare. Dacă da, suma vă este rambursată imediat, prin metoda initială de plată. Țineți cont că rambursarea pe card poate dura câteva zile, din cauza procedurilor bancare.

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile calendaristice de la acceptarea returului.